Ahoj,  nevíte, prosím, zda jsou na střeše OC šestky závory? Vím, že kryté parkovani je otevřené od 8 hod a střecha byla bez omezeni, tak zda to stále plati…   díky moc! :)  .

Parkování OC šestka

Založila ve fóru Letiště

Tam jsou rádi, když jednou za čas do toho obchoďáku vůbec někdo přijede.

1 Citovat

To je pravda. Pokazde tam jdeme koupit nejake piti a listky na bus, a obchodak poloprazdny, sem tam clovek, spis nikdo.

0 Citovat

Roiman4 napsal(a):

[citace="hankaa"]

Závora tam je. Údajně se vyjet dá kdykoliv, vjet pouze v hodinách provozu OC. Osobně nevyzkoušeno, vypeklo nás to (vjezd) v květnu. Jeli jsme potupně na GOparking, protože nebyl čas ráno improvizovat :/

Závora na střechu už je taky ? Co jsem tam naposledy byl, tak ještě nebyla. 

[/citace]

 

Ano, je, koukám, že už to napsal(a) @Mandre

0 Citovat

Aguero napsal(a):

Ja teda nevim, ale zavora neni nikde na sestce....

Já nevím, proč to píšeš, když to není pravda :) 

0 Citovat

Ahoj, dneska v noci jsem vyjížděl. Nahoru je závora , dolu (ven) je až úplně na konci postavenej plot kterej se dá lehce posunout. Vyleze typek s baterkou, ale je mu to jedno - mávnul jsem na nej, dal zabranu zpět a jel pryc.

0 Citovat

Ahoj. Někdo čerstvé zkušenosti s parkováním OC Šestka ? Chtěla bych tam auto nechat na 9 dní. Je to reálné ?

0 Citovat

Osobně jsem několikrát nechával na delší dobu auto na Zličíně - parkoviště IKEA, vždy bez problémů, takže případná alternativa

1 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

Tam jsou rádi, když jednou za čas do toho obchoďáku vůbec někdo přijede.

Prave proto tam rad nakupuju, zadne fronty. Jen je tam neustale docela plne parkoviste na to, kolik lidi je vevnitr :)

2 Citovat

tom.2003 napsal(a):

Děkuji, my máme odlet v 11h, přílet v 17h takže se závorou problém nebude. Jen aby auto neodtáhli se bojím

Jak to dopadlo ? Bylo to parkování OK ? Taky se chystám tam zaparkovat.

 

0 Citovat

Parkování IKEA.... jistota

1 Citovat

Mam pocit, ze to na Sestce brzy zacnou resit stalym provozem zavory nebo nejak jinak. Zatim rozdavaji jen friendly varovani


viber-image-2023-07-20-19-03-09-336.jpg

1 Citovat

Poradil byste někdo, kde zdarma na pět dní zaparkovat poblíž letiště Praha? Jedu v sobotu ráno, OC šestka je ještě zavřená, Ikea Zličín se mi zdá dost daleko, je něco lepšího a jakžtak jistého? Internet říká U Letiště nebo U Prioru, vyjde to?

0 Citovat

Ještě mě napadlo, že budu přijíždět z Krkonoš od Černého mostu. Mohli bychom jet přes Prahu MHD. Nechá se tam někde zdarma pět dní parkovat? Dík moc za radu

0 Citovat

Ikea Zličín daleko? Vždyť ze Zličína jede přímý autobus až na letiště. Dle mého nejlepší možná varianta, osobně vyzkoušeno xkrát

0 Citovat

Na Zlicine prave zacali stavet zavory, tak vam to tam asi brzo skonci.

0 Citovat

Tak to je velmi nemilá zpráva :-/

1 Citovat

Tušíte někdo, jestli takhle funguje Ikea ČM?

0 Citovat

Filipe, zřejmě funguje stejně. Nejsem pražák, tak mě zde třeba někdo opraví, ale cesta MHD z Čerňáku na letiště mi přijde jako pěkná blbost... ze Zličína Vám jede přímý autobus, pravidelně a je tam do 20 minut. Z toho čerňáku byste zřejmě stejně musel (třeba) metrem někam na přestupní stanici (zličín, veleslavín), odkud by Vám jel ten bus na letiště...z Čerňáku na Zličín se navíc pohodlně autem dostanete po městském okruhu, což vzhledem k tomu,že pojedete v sobotu, by mělo být OK. :-)

1 Citovat

Tyhle velké nákupáky mají většinou závory. Lepší jsou parkoviště supermarketů. Na tom ČM je je třeba Lidl a Penny, kde není problém parkovat i týdny. Jen to metro je pak pomalé.

Pokud někdo potřebuje na letiště přes den, není problém zaparkovat na okraji Prahy, kdekoliv u zastávky vlaku a na jednu jízdenku (40 Kč) se dá dostat max. do hodiny až na letiště.

1 Citovat

Zličín, Stodůlky, Lužiny, Butovice tam zóny nejsou, ne? 

1 Citovat

Míša K. napsal(a):

... cesta MHD z Čerňáku na letiště mi přijde jako pěkná blbost...

Já toto řešit nemusím, ale jako Pražák, který rád jezdí metrem a nesnáší řízení auta po okruhu přes Jižní spojku mezi Čerňákem a Vltavou (naštěstí zcela výjimečně, ale nedávno v sobotu dost husto, i když brzo ráno to může být lepší), toto nechápu. Možná je lepší severní varianta, když nejsou kolony, ale tam nejezdím. Metrem se jede na Zličín bez přestupu, cena jízdenky je stejná i z ČM a ještě se ušetří za benzín.

1 Citovat

Chapu, je to tu o levnem cestovani a kazda koruna se hodi..ale vzdyt parkovani na 10 dni se da sehnat i do 1000 Kc vcetne shuttle na letiste a pak zpet k autu. Clovek vetsinou nejede sam, kdyz se to vydeli poctem lidi, je to podle me zanedbatelmy vydaj.

Auto stoji nekde pod dozorem a nehrozi, ze nekoho nezadouciho zacne zajimat, jako kdyz je tech 10 dni opustene nekde u supermarketu.. Nehlede na to pohodli, ze nemsuite resit jak z parkoviste na letiste.. Ale kazdy sveho stesti strujcem :)

Ja sice bydlim od ruzynskeho letiste co by kamenem dohodil, ale kdyz odlitam z jineho letiste v okoli, tak fakt radeji zaplatim, nez pak resit v lepsim pripade vyfoukle gumy..Jeste nez jsme tu meli modre zony, tak tady v okoli auta stojici delsi dobu s mimoprazskou spz byly predmetem tohoto utoku celkem bezne.

5 Citovat

Parkoviste zdarma je n cernaku hned nad metrem cerny most, vedou tam dolu schody na tu hlavni a K+R. Docela blbe se tam ale zajizdi. Uplne to nevysvetlim, musi se zajet do sidliste s pak pred obchodakem doleva. Mrknete na to na mape. Rano je poloprazdne. Dale je parking zdarma okolo metra Rajska zahrada, ale byva to plne, rano sance je jak lidi jedou do prace.

2 Citovat

@Peťaňaak možná myslíš tohle parkoviště? :

t.ly/Mrt05

To vypadá velice dobře. Opravdu lze několik dní?

 

0 Citovat

jo to je ono, lze tam nechat auto třeba do božího soudu.

1